slide_3

Huidanalyse: stem uw verzorging af op uw huidtype

Spot u af en toe een lijntje of rimpel in uw huid die er vroeger niet was? Hoe ouder we worden, hoe meer onze huid schreeuwt om een goede verzorging. Maar wat is voor ú de juiste verzorging? Dat vertelt een huidanalyse van Fabienne De Clercq. Want elke huid is anders. Zo hebt u misschien een heel ander huidtype dan uw zus of buurvrouw. En dus behoefte aan een aangepaste verzorging.

Huidanalyse volgens dr. Ilan Karavani

Voor uw huidanalyse werkt Fabienne met de technologie van de befaamde dermatoloog dr. Ilan Karavani. Die ontwikkelde een toestel voor huidmeting en huidtype-bepaling. Fabienne leest uw huid met dit apparaat feilloos. En raadt u op basis van de resultaten de geschikte huidbehandeling en cosmetica aan.

Meer weten over de huidanalyse van dr. Karavani? Check snel dit introfilmpje.

Huidanalyse voor stralende resultaten

Het verkeerde product gebruiken voor uw huid? Dat levert soms nefaste gevolgen op: acne, irritatie, droge plekken, … Dankzij de huidanalyse van Più Belli koopt u alleen nog verzorgingsproducten en cosmetica die uw huid goed verdraagt. Meer zelfs: die u helemaal doen oplichten.

In onze zaak vindt u het volledige gamma Ikari-producten. Stuk voor stuk ontwikkeld voor een specifiek huidtype. Het Shiseido-assortiment skin care-producten en make-up sluit daar nauw bij aan.

Huidanalyse op maat? Maak snel een afspraak bij Più Belli.

ikari
shiseido