Parfumbanner

Parfum kopen bij Più Belli = pure verwennerij

Bepaalde aroma’s katapulteren u zó weer naar uw kindertijd, andere doen denken aan de eerste ontmoeting met uw geliefde, of die zalige dag aan zee, … Geuren en parfums roepen soms bijna sterkere herinneringen op dan foto’s. Dat vindt ook Fabienne De Clercq. Daarom verzamelt zij voor u in haar parfumerie in Geraardsbergen uitsluitend parfums met een verhaal. Er een parfum kopen? Dat betekent nieuwe avonturen aanvangen.

Parfum kopen bij Più Belli: schitterend geurscala

Wilt u parfum kopen? Spring dan binnen bij Più Belli. Fabienne helpt u graag om het parfum te vinden dat bij uw karakter en wensen past. Neus rond in onze zaak en ontdek er onder andere deze heerlijke merken met verhaal:

  • Ever Bloom van Shiseido

Dit bloemig damesparfum serveert u een ruiker aan geuren. Een mix van lotus en jasmijn met Bulgaarse roosolie en een zweem van Tunesische oranjebloesem, Gardenia, cipres en Muskus doen u zweven. Parfumeur Aurelien Guichard vond zijn inspiratie voor de geur in een zwart-wit foto van een Camellia: een groenblijvende struik met witte, paarse of rode bloemen.

  • Frapin

De Frapin-aroma’s zijn vol en intens. Gemaakt door de Frapin-familie in het Château de Fontpinot in de Grande Champagne-regio belichamen deze parfums een sfeer van luxe, sensualiteit en betovering. Laat u verleiden door diepe cognacgeuren in combinatie met fleurige toetsen. Ontdek de parfums van Frapin – voor vrouwen én mannen – bij Più Belli.

  • Olfactive Studio

Olfactive Studio geeft u een kruisbestuiving tussen foto’s en aroma’s. Beeld en geur vermengen zich in zeven parfums die geïnspireerd zijn door prachtige foto’s.Fotografen en getalenteerde neuzen bogen zich samen over het creatieproces. Zij schotelen u een elegante selectie geuren voor met Autoportrait, Chambre Noire, Still Life, Lumière Blanche, Flash Back, Ombre Indigo en Panorama.

  • Roméa d’Améor

Roméa d’Améor zorgt ervoor dat u zich als vrouw de allermooiste voelt. De invloedrijkste dames ter wereld hulden zich in de aroma’s van meesterparfumier Pierre Bourdon. En ook voor u heeft Roméa d’Améor een heerlijk bouquet in huis. Want iedere vrouw verdient haar persoonlijk signature-parfum.

  • Azzaro

Op zoek naar een tijdloos parfum? Dan is Azzaro perfect voor u met zijn gebalanceerde natuurlijke aroma’s. Fris en stijlvol en terzelfdertijd verleidelijk en sensueel. Een topper voor jong en oud.

  • Thierry Mugler

Met A*men serveert Thierry Mugler hét parfum voor de moderne held. De uitgesproken en contrastrijke aroma’s van patchoeli, vanille en arabica-koffie staan voor mannelijkheid en pit. Thierry Mugler Angel Etoile staat dan weer voor op en top vrouwelijkheid. Het handige aan deze flesjes is bovendien dat u – trouw als u bent aan uw parfum – uw geurtje gewoon laat bijvullen aan de Thierry Mugler-bron of met een van de navulflacons die u bij Più Belli koopt.

Parfum kopen? Flesjes vol geluk meenemen

Parfum kopen doet u niet zomaar. Met een vleugje parfum op, kunt u de wereld aan. U loopt op wolkjes en straalt zelfvertrouwen uit. Bovendien neemt u uw favoriete geur mee in adembenemende flesjes. Prachtig als cadeau voor uw geliefde of … gewoon als verwennerij voor uzelf.

Parfum kopen? Sfeer opsnuiven

Wie een parfum koopt, wil dat eerst even testen. Bij Più Belli, uw parfumerie in Geraardsbergen, krijgt u rustig de kans om de verschillende bouquets te besnuffelen. Vraag gerust raad aan Fabienne. Zij wijst u de juiste merken aan en geeft u extra uitleg.

Een parfum kopen dat doet dromen? Ga langs bij Piú Belli in Geraardsbergen!