Want u bent de mooiste

Parfum kopen bij Più Belli = pure verwennerij

Bepaalde aroma’s katapulteren u zó weer naar uw kindertijd, andere doen denken aan de eerste ontmoeting met uw geliefde, of die zalige dag aan zee, … Geuren en parfums roepen soms bijna sterkere herinneringen op dan foto’s. Dat vindt ook Fabienne De Clercq. Daarom verzamelt zij voor u in haar parfumerie in Geraardsbergen uitsluitend parfums met een verhaal. Er een parfum kopen? Dat betekent nieuwe avonturen aanvangen.

Parfum kopen bij Più Belli: schitterend geurscala

Wilt u parfum kopen? Spring dan binnen bij Più Belli. Fabienne helpt u graag om het parfum te vinden dat bij uw karakter en wensen past. Neus rond in onze zaak en ontdek er onder andere deze heerlijke merken met verhaal:

Parfum kopen? Flesjes vol geluk meenemen

Parfum kopen doet u niet zomaar. Met een vleugje parfum op, kunt u de wereld aan. U loopt op wolkjes en straalt zelfvertrouwen uit. Bovendien neemt u uw favoriete geur mee in adembenemende flesjes. Prachtig als cadeau voor uw geliefde of … gewoon als verwennerij voor uzelf.

Parfum kopen? Sfeer opsnuiven

Wie een parfum koopt, wil dat eerst even testen. Bij Più Belli, uw parfumerie in Geraardsbergen, krijgt u rustig de kans om de verschillende bouquets te besnuffelen. Vraag gerust raad aan Fabienne. Zij wijst u de juiste merken aan en geeft u extra uitleg.


Een parfum kopen dat doet dromen? Ga langs bij Piú Belli in Geraardsbergen!

Più Belli

Lessensestraat 6A

9500 Geraardsbergen

054 41 59 77

info@piubelli.be